«ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΕΡΑΝΤΖΙΑ»

D. P. Georges

ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΕΡΑΝΤΖΙΑ

  • ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ
  • Μετάφραση: Δ. Τσίτος
  • ISBN πρωτοτύπου:
  • 978-1-4415-4576-3 (ΗΠΑ)
  • Εκδότης: EX VERBO LUX
  • Παρούσα Έκδοση:
  • Διαστάσεις: 13 Χ 18
  • Σελίδες: 352
  • E-Book version: ΟΧΙ

 

 

Μην ξέροντας πού και πώς να ψάξει κάποιος

Η αθώα αναζήτηση μιάς απλούστερης, περισσότερο πνευματικής ζωής οδηγεί μόνο σε θησαυρούς, που αποδεικνύονται άνθρακες, και μετατρέπεται σε εφιάλτη, καθώς ένα ζευγάρι Αμερικανών αναζητητών σκοντάφτουν στο διάβα κρυφών επιχειρήσεων των μυστικών υπηρεσιών δύο υπερδυνάμεων και μεταβάλλονται σε απρόθυμους κατασκόπους.

Τα στυγνά, χειροπιαστά στοιχεία, που στηρίζουν τις αλήθειες που δένουν το βιβλίο αυτό, οι φιλοσοφικές και θρησκευτικές διαλογικές συζητήσεις, οι ιστορικές αναδρομές και οι πλούσιες περιγραφές της συμμετοχής του ήρωα σε θεαματικές εμπειρίες, συμβάλλουν στη δημιουργία μιας συναρπαστικής ιστορίας που καθηλώνει τον αναγνώστη μέχρι την τελευταία σελίδα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Το βιβλίο περιέχει μερικά έντονα διανοητικά στοιχεία, που μπορεί να διαταράξουν ορισμένα θρησκευόμενα άτομα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Το βιβλίο αυτό αποτελεί ευγενική παραχώρηση του συγγραφέα, σε όποιον αποκτήσει οποιοδήποτε από τα άλλα δύο βιβλία του, των Εκδόσεων Αλφάβητο Ζωής®. Η Ελληνική έκδοση του βιβλίου αυτού (πρωτότυπος τίτλος: Bitter Oranges) αφιερώνεται στη μνήμη της λατρευτής συζύγου του συγγραφέα, Ελένης «Λίλης» Τζωρτζίδου, το γένος Θεοδωρίδου (1933-2011), της οποίας η ζωή ήταν πηγή χαράς και έμπνευσης για όσους είχαν την τύχη να την γνωρίσουν…


D. PATRICK GEORGES
Μετά από 20 χρόνια, ως διεθνές στέλεχος management και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού της πολυεθνικής Mobil Oil Corporation, και ταξιδεύοντας συνεχώς μεταξύ Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και ΗΠΑ, ο γεννημένος στην Ελλάδα Δημήτρης Patrick Τζωρτζίδης εγκαταστάθηκε τελικά στο Σαν Ντιέγκο της Νότιας Καλιφόρνιας. Εκεί, από το 1992 δίδαξε μάνατζμεντ, ως Επίκουρος Καθηγητής στο National University και ίδρυσε την εταιρεία La Costa Consultants Inc. της οποίας υπήρξε Πρόεδρος. Έχει συγγράψει αρκετά βιβλία και άρθρα και είναι συνδημιουργός του Synolic Model πάνω στη σύγχρονη ανάπτυξη των ανθρωπίνων πόρων μιας επιχείρησης. Με τη λογοτεχνική γραφή ασχολήθηκε από παλιά, ως ο πρώτος μεταφραστής της «Γραμμικής Γραφής Β’» του Τζων Τσάντγουικ και στη συνέχεια αναπτύσσοντας, ως συγγραφέας, την ιδιότυπη τεχνική μετάδοσης γνώσεων, προβληματισμών, θεωρητικών προσεγγίσεων και εννοιών, μέσω μιας σύγχρονης αφηγηματικής πλοκής – όπως λαμπρά έχουν κάνει προ πολλού οι Ιάπωνες: κρυμμένα δοκίμια μέσα σ’ ένα καθαρόαιμο μυθιστόρημα. Οι γνώσεις του στο μάνατζμεντ, τη σοφία της Ανατολής, την αρχαία ελληνική Φιλοσοφία και τις ανεπτυγμένες μεθόδους αυτοανάπτυξης, είναι εμφανείς στο βιβλίο αυτό.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΔΙΕΙΣΔΥΕΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ…

Στο συγγραφικό του Κύκνειο Άσμα, ο Georges μάς επιφυλάσσει εκπλήξεις!

Category :

Date : 10 Φεβ 2015

No Comments

Post a Reply